Uteundervisningskalender.

Publisert – Sist oppdatert 18.12.2020

Liker du å ta med elevene ut, og klarer du å hive deg rundt å bli med på noe du ikke har planlagt? Da har dere 15 muligheter til å vinne 1000 kroner i desember.

Hver skoledag i desember får dere et nytt oppdrag som må gjennomføres ute. Oppdraget blir lagt ut på facsbooksiden  kl. 19.00 dagen før. Dere må gjennomføre oppdraget den aktuelle dagen, ta bilde av aktiviteten eller resultatet og legge det inn i posten på facebooksiden før kl.9.00 dagen etter. Kl. 12.00 trekkes vinneren av et gavekort på 1000 kr. Oppdragene kan gjennomføres av skoleklasser, elever som har hjemmeskole, barnehager og SFO/AKS.

Gjør dere klar for spikking, lek, kunstutfoldelse og annen moro i naturen i desember.

Kalenderutfordring 1.desember
Finn bokstavene J – U – L i naturen og ta et bilde av dem.
Vinner:Inger Marie Bråthen4.klasse Kroken skole,Drangedal
Kalenderutfordring 2.desember
Finn spor etter dyr, fugler eller insekter. Hva har dere funnet og hvem har lagd sporene. Bruk oppgaven fra speiderne eller finn flere tips i uke 44 i årshjulet for uteskole.
Vinner:Anne Iren Sørbø Birkeland  Vikevåg skule sfo, sørbøveien 6, 4150 Rennesøy
Kalenderutfordring 3.desember
Ta med tegnesakene ut, tegn naturen og putt inn en nisse (eller bare den røde topplua).
Vinner:Kjetil Vaage 5.trinn Eidskog Montessoriskole Skillingmarkvegen 110 2233 Vestmarka
Kalenderutfordring 4.desember
Spikk en pinnenisse. Bruk gjerne tips fra unghusflid.no. Ekstra koselig hvis man sitter rundt et bål. Hvis dere ikke har spikkekniver kan dere finne/ lage nisser av naturmateriale.
Vinner: Marianne Foss3.trinn Tanum skole, Tanumveien 69, 1341 Slependen.
Kalenderutfordring 7.desember
Sett ut fuglemat og se hvilke fugler som kommer
Vinner:Inger Marie Bråthen  Klasse kroken skole Skulebakken 63760 Neslandsvatn
Kalenderutfordring 8.desember
Lek sisten som stork og pingvin.
Vinner: Silje Fagerli 5.klasse Skibotn skole Skoleveien 256 9143 Skibotn
Kalenderutfordring 9.desember
Legg ut 6 poster i nærmiljøet
Kalenderutfordring 10.desember
Sitt ute og les en (jule)fortelling.  La elevene/barna lage et stillbilde, hentet fra fortellingen, med kongler, pinner, mose, blader eller snø.
vinner: Trine Ramsvik Stette 6.klasse Valle Barneskule  Vallemyrane 1, 6260 Skodje
Kalenderutfordring 11.desember
Lag (jule)mat på bål.
Vinner: Berit Stormoen Osen oppvekstsenter 2450 Rena
Kalenderutfordring 14.desember
Lag et julevennskapsbånd.
Vinner: Anette Vetvik  5C Oserød skole, Postboks 250, 3163 Nøtterøy.
Kalenderutfordring 15.desember
Pynt et juletre i skogen.
Vinner: Hege Myklebust  Avdeling Amazonitt, Oddeskogen barnehage Beryllveien 3 4735 Evje
Kalenderutfordring 16. desember.
Lag en hinderløype i naturen.
vinner: Kari Anne Sund 5D Slattum skole, Skoleveien 15, 1480 Slattum
Kalenderutfordring 17.desember
Lag en islykt, snølykt eller en annen lykt som kan lyse opp i mørketiden.
Vinner: Trine Ramsvik Stette 6.trinn ved Valle Barneskule, Vallemyrane 1, 6260 Skodje