Uteundervisningskalender.

Publisert

Liker du å ta med elevene ut, og klarer du å hive deg rundt å bli med på noe du ikke har planlagt? Da har dere 15 muligheter til å vinne 1000 kroner i desember.

Hver skoledag i desember får dere et nytt oppdrag som må gjennomføres ute. Oppdraget blir lagt ut på facsbooksiden  kl. 21.00 dagen før. Dere må gjennomføre oppdraget den aktuelle dagen, ta bilde av aktiviteten eller resultatet og legge det inn i posten på facebooksiden før kl.9.00 dagen etter. Kl. 12.00 trekkes vinneren av et gavekort på 1000 kr. Oppdragene kan gjennomføres av skoleklasser, elever som har hjemmeskole, barnehager og SFO/AKS.

Gjør dere klar for spikking, lek, kunstutfoldelse og annen moro i naturen i desember.

 

 

Flere nyheter

En novembergave til alle skoler og barnehager som bruker naturen som læringsarena.

Ønsker dere papirutgaven av tipsheftet "Naturen som læringsarena"?

Få elevene som har hjemmeskole ut i løpet av dagen!

Det går igjen mot nedstenging av skoler eller hjemmeundervisning for enkelte klasser på grunn av den økte koronasmitten. I motsetning til utbruddet i mars, så går det nå mot mørkere tider og mindre dagslys. Det er derfor ekstra viktig at det legges inn uteskole eller uteaktiviteter i løpet av skoledagen.

FN-dagen

FN-dagen kan markeres med en tur i nærområdet med bål og "turmat fra hele verden". Tur er en fin plass for dype samtaler for å løse verdensproblemer. Men først må man kjenne til aktuelle begreper. Vi vil derfor i denne artikkelen gi tips om hvordan man kan jobbe med begreper innen bærekraft på åtte forskjellige måter.