Uteundervisningskalender.

Publisert

Liker du å ta med elevene ut, og klarer du å hive deg rundt å bli med på noe du ikke har planlagt? Da har dere 15 muligheter til å vinne 1000 kroner i desember.

Hver skoledag i desember får dere et nytt oppdrag som må gjennomføres ute. Oppdraget blir lagt ut på facsbooksiden  kl. 21.00 dagen før. Dere må gjennomføre oppdraget den aktuelle dagen, ta bilde av aktiviteten eller resultatet og legge det inn i posten på facebooksiden før kl.9.00 dagen etter. Kl. 12.00 trekkes vinneren av et gavekort på 1000 kr. Oppdragene kan gjennomføres av skoleklasser, elever som har hjemmeskole, barnehager og SFO/AKS.

Gjør dere klar for spikking, lek, kunstutfoldelse og annen moro i naturen i desember.