UkasUteUndervisningsUtfordring

Publisert

Mange tok utfordringene i julekalenderen på strak arm. Vi fikk også tilbakemeldinger om at det var godt med konkrete tips til aktiviteter som kunne brukes på uteskole eller i pauser i andre fag. Vi vil derfor viderefører dette i 2021 som ukesoppdrag.

Torsdag kl. 19.00 legges neste ukes utfordring ut på Facebooksiden Utfordringen er ikke helt tilfeldig. Den vil stort sett ha noe med det som er temaet i årshjulet for uteskole samme uken. Det kan være avvik hvis det har skjedd, eller skal skje noe annet som er aktuelt for uteundervisning. Det trekkes en vinner blant de som legger inn bilder av uteaktiviteten. Trekningen sendes live i begynnelsen av den påfølgende uken.

Utfordringene og vinnerne legges fortløpende inn i denne artikkelen.

Lykke til med et spennende UteUndervisnings semester!

Uke 2.

Mål noe i naturen.