Spreke friluftsliv damer har oftere yngre partnere.

Publisert – Sist oppdatert 31.03.2021

I en undersøkelse utføret av IPSOS viser det seg at kvinner som er aktive og har friluftslivsinteresser oftere har partnere som er yngre enn seg selv. Dette er det tydeligste funnet i en stor samlivsundersøkelse. Forskerne vil finne mer ut om årsaken til dette.

Aprilsnarr!

Fortsatt god påske.

Friluftslivets uke: Gratis aktivitetshefte til skole, barnehage og SFO

Bestill Norsk Friluftslivs gratis aktivitetshefte med tips til lærerike og morsomme ting å gjøre med barna i Friluftslivets uke.

Kurs: Naturen som læringsarena i alle fag, Breivoll gård 8. og 10. juni

Velkommen til kurs for alle som har undervisningen med barn og unge i naturen.
Det siste året har vi alle fått erfare hvor viktig det er å ta i bruk naturen som læringsarena.
Det har vært viktig som et smittevernstiltak, men har også mange andre positive effekter på læring, sosialisering og fysisk og psykisk helse.
Dette er kurset for dere som enten trenger opplæring i uteundervisning eller bare påfyll og inspirasjon til videre bruk av naturen.

TeachOUT – appen som får elevene ut.

Det er lett å tenke at digitale ferdigheter er en motsetning til å bruke naturen som læringsarena. Her er et verktøy som kombinerer disse to.