Salten Friluftsråd

Publisert

På siden til Salten Friluftsråd finner dere mange tips til aktiviteter året rundt.
De har laget et hefte som heter Bær(e)kraft, der de bruker aktiviteter med bær til å snakke om bærekraft.
Dette passer for både barnehager og barnetrinnene på skolen.

Friluftslivets uke: Gratis aktivitetshefte til skole, barnehage og SFO

Bestill Norsk Friluftslivs gratis aktivitetshefte med tips til lærerike og morsomme ting å gjøre med barna i Friluftslivets uke.

Kurs: Naturen som læringsarena i alle fag, Breivoll gård 8. og 10. juni

Velkommen til kurs for alle som har undervisningen med barn og unge i naturen.
Det siste året har vi alle fått erfare hvor viktig det er å ta i bruk naturen som læringsarena.
Det har vært viktig som et smittevernstiltak, men har også mange andre positive effekter på læring, sosialisering og fysisk og psykisk helse.
Dette er kurset for dere som enten trenger opplæring i uteundervisning eller bare påfyll og inspirasjon til videre bruk av naturen.

TeachOUT – appen som får elevene ut.

Det er lett å tenke at digitale ferdigheter er en motsetning til å bruke naturen som læringsarena. Her er et verktøy som kombinerer disse to.