Salten Friluftsråd

Publisert

På siden til Salten Friluftsråd finner dere mange tips til aktiviteter året rundt.
De har laget et hefte som heter Bær(e)kraft, der de bruker aktiviteter med bær til å snakke om bærekraft.
Dette passer for både barnehager og barnetrinnene på skolen.

UkasUteUndervisningsUtfordring

Mange tok utfordringene i julekalenderen på strak arm. Vi fikk også tilbakemeldinger om at det var godt med konkrete tips til aktiviteter som kunne brukes på uteskole eller i pauser i andre fag. Vi vil derfor viderefører dette i 2021 som ukesoppdrag.

Ukas aktivitet!

Nytt år, nye muligheter. Dette er en enkel måte å få elevene til å være aktive i løpet av skoledagen. Alt man trenger er å informere om hva som er ukas aktivitet og passe på at eventuelt utstyr er tilgjengelig.

En novembergave til alle skoler og barnehager som bruker naturen som læringsarena.

Ønsker dere papirutgaven av tipsheftet "Naturen som læringsarena"?