Kurs og opplæring

DNT har digitale kurs

DNT har lagt ut et par kurs som kan tas digitalt. Dette kan du gjøre hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Lær deg kart og kompass eller ta matkurs på primus.

Nettkurs i orientering

Norsk Orientering har laget et introduksjonskurs i kart og kompass som ligger på nett. Dette er et kurs dere kan få elevene til å ta, men det kan være lurt at dere har gjennomgått det selv før dere bruker det. På nettsiden ligger det også en lærerveiledning.

Kurskalender sopp- og nyttevekstforbund

Norges sopp- og nyttevekstforbund er en sammenslutning av lokale foreninger som er opptatt av hvordan vi bruker naturen i vårt nærmiljø. Her er en oversikt over de viktigste aktivitetene de driver med.

Norges Padleforbunds livredningskurs

Kompetanse gjør vannaktiviteter både morsomme og tryggere. Et kurs øker i stor grad evnen til å forebygge og håndtere et eventuelt uhell. Fra 2021 tilbyr vi Våttkort Livredning ute. Målet er å gi opplæring til padleledere, lærere og andre som skal ha med store og små deltakere ut i skjærgården. Innholdet og aktivitetene foregår i hovedsak utendørs.

snuitide.no

Snuitide er et digitalt læremiddel for programfag friluftsliv på vgs. Det beste i naturen er gratis, det er også Snuitide