Naturvakt: Lær barna om allemannsretten

Publisert

Naturvakt er et gratis læringsopplegg om allemannsretten for barnehager. Bestill hefter til din barnehage her!

Naturvakt består av fem oppdrag som kan gjennomføres hver dag gjennom en hel uke. Det begynner med at barna får et brev fra Ugla, som trenger deres hjelp til å passe på at menneskene oppfører seg fint ute i naturen. Les gjerne mer om opplegget på naturvakt.no

Ønsker din barnehage å få tilsendt to hefter med læringsopplegget Naturvakt i posten – helt gratis?

Fyll inn skjemaet under, så sender vi deg det.

Bestill læringsopplegget "Naturvakt"

Hidden
Samtykke(Påkrevd)

På Naturvakt.no kan du lese mer om opplegget, og last ned heftet på både bokmål og nynorsk. Her finner du også gratis, nedlastbare Naturvakt-diplomer til barna.