Friluftslivets uke: Gratis aktivitetshefte til skole, barnehage og SFO

Publisert – Sist oppdatert 20.06.2022

Bestill Norsk Friluftslivs gratis aktivitetshefte med tips til lærerike og morsomme ting å gjøre med barna i Friluftslivets uke.

Friluftslivets uke går av stabelen 3. til 11. september 2022. I den forbindelse har Norsk Friluftsliv laget et gratis aktivitetshefte til skoler, barnehager og SFO.

Heftet inneholder morsomme tips til aktiviteter å gjøre med barna i Friluftslivets uke. Alle aktivitetene er direkte knyttet opp mot fagfornyelsen i skolen.

Ønsker din skole eller barnehage å få tilsendt to gratis aktivitetshefter i posten? Send en e-post til stein@norskfriluftsliv.no med full adresse, samt navn og telefonnummer til kontaktperson!

Du kan også lese og laste ned en digital versjon av aktivitetsheftet her.

Grunnet ferieavvikling blir aktivitetsheftene sendt ut til skoler i begynnelsen av august.

 

Håper å inspirere mange

– Vi håper brosjyren inspirerer til at naturen blir tatt i bruk som læringsarena under Friluftslivets uke. Ved å bruke naturen som et utvidet læringsrom får elevene mulighet til å lære med hele seg, sier prosjektleder for Friluftsliv i skolen, Stein Yngve Andersen.

Ønsker du flere tips til undervisning man kan gjøre ute gjennom året?

Hent gjerne inspirasjon fra vårt Årshjul for uteskole!

Flere nyheter

Ta elevene med på en Tur med mening!

Har dere en sti, en skog eller et friluftsområde i nærheten av skolen eller barnehagen som trenger litt kjærlighet?

Seminar på Norsk skogmuseum: Naturen som læringsarena

31. august kan du bli med på seminar på Norsk skogmuseum i Elverum, i regi av Norsk Friluftsliv og 4 av de store friluftslivsorganisasjonene.

Seminar på Breivoll Gård: Naturen som læringsarena

7. juni kan du bli med på seminar på Breivoll Gård i Ås, i regi av Norsk Friluftsliv og seks av de store friluftslivsorganisasjonene.