Friluftslivets uke: Gratis aktivitetshefte til skole, barnehage og SFO

Publisert – Sist oppdatert 20.06.2022

Bestill Norsk Friluftslivs gratis aktivitetshefte med tips til lærerike og morsomme ting å gjøre med barna i Friluftslivets uke.

Friluftslivets uke går av stabelen 3. til 11. september 2022. I den forbindelse har Norsk Friluftsliv laget et gratis aktivitetshefte til skoler, barnehager og SFO.

Heftet inneholder morsomme tips til aktiviteter å gjøre med barna i Friluftslivets uke. Alle aktivitetene er direkte knyttet opp mot fagfornyelsen i skolen.

Ønsker din skole eller barnehage å få tilsendt to gratis aktivitetshefter i posten? Send en e-post til stein@norskfriluftsliv.no med full adresse, samt navn og telefonnummer til kontaktperson!

Du kan også lese og laste ned en digital versjon av aktivitetsheftet her.

Grunnet ferieavvikling blir aktivitetsheftene sendt ut til skoler i begynnelsen av august.

Håper å inspirere mange

– Vi håper brosjyren inspirerer til at naturen blir tatt i bruk som læringsarena under Friluftslivets uke. Ved å bruke naturen som et utvidet læringsrom får elevene mulighet til å lære med hele seg, sier prosjektleder for Friluftsliv i skolen, Stein Yngve Andersen.

Ønsker du flere tips til undervisning man kan gjøre ute gjennom året?

Hent gjerne inspirasjon fra vårt Årshjul for uteskole!