Forskning i Friluft 2021: Friluftsliv og høstingstradisjoner i 150 år

Publisert

1. - 2. desember arrangerer Norsk Friluftsliv en stor forskningskonferanse med tema "Friluftsliv og høstingstradisjoner i 150 år".

Konferansen kan være aktuell for både ansatte i skoler og barnehager, og den har en egen bolk med temaet «Pedagogikk, barn og unge», i tillegg til «Fysisk og psykisk helse», «Høsting» og «Bærekraftig forvaltning».

Forskning i Friluft 2021 finner sted 1. – 2. desember på Scandic Hamar. Konferansen arrangeres i forbindelse med Norges Jeger- og Fiskerforbunds 150 års-jubileum.

Hele programmet for Forskning i Friluft 2021 finner du her.

Les mer om konferansen på Norsk Friluftsliv sin hjemmeside.

Flere nyheter

Skoleelever fikk bedre språk når de var tett på naturen

Når deler av norskopplæringa foregår ute i naturen, får elevene utviklet sine språkferdigheter slik at tekstene de skriver både blir mer detaljrike og mer presise.

Turmat fra hele verden – et inkluderingsverktøy

Med Turmat fra hele verden bygger vi bro mellom norsk turkultur og internasjonal matkultur. Bestill gratis veiledningshefte her!

Undervisningsopplegg om allemannsretten hos Salaby

Norsk Friluftsliv, Gyldendal og flere friluftsorganisasjoner har utviklet et tverrfaglig undervisningsopplegg om allemannsretten. På sidene finner du lærerveiledninger, komplett med kompetansemål, og forslag til opplegg for alt fra enkelttimer til heldagsopplegg og overnattingsturer.