Forskning i Friluft 2021: Friluftsliv og høstingstradisjoner i 150 år

Publisert

1. - 2. desember arrangerer Norsk Friluftsliv en stor forskningskonferanse med tema "Friluftsliv og høstingstradisjoner i 150 år".

Konferansen kan være aktuell for både ansatte i skoler og barnehager, og den har en egen bolk med temaet «Pedagogikk, barn og unge», i tillegg til «Fysisk og psykisk helse», «Høsting» og «Bærekraftig forvaltning».

Forskning i Friluft 2021 finner sted 1. – 2. desember på Scandic Hamar. Konferansen arrangeres i forbindelse med Norges Jeger- og Fiskerforbunds 150 års-jubileum.

Hele programmet for Forskning i Friluft 2021 finner du her.

Les mer om konferansen på Norsk Friluftsliv sin hjemmeside.