En novembergave til alle skoler og barnehager som bruker naturen som læringsarena.

Publisert

Ønsker dere papirutgaven av tipsheftet "Naturen som læringsarena"?

I forbindelse med Friluftslivets uke ble det laget et idehefte med 10 tema skolene og barnehagene kunne jobbe med. Papirheftene skulle deles ut på stands og samlinger. Det har det blitt lite av i 2020.  Vi ønsker derfor å gi dem til dere som en førjulsgave. Dette er første hefte i en samling av tips til Friluftslivets Uke.

Selv om heftet kan lastes ned fra nett, så er det alltid lettere å ha det liggende på pulten. Vi sender 6 hefter gratis til alle som sender oss navn på skole/ barnehage og adresse.

Vi har fått bruke bilde av to jenter på Hovin skole som sammen med resten av klassen har spikket Knerten og lært om Anne Cath. Vestly. Dette er et av temaene i heftet.

Send en melding til gunhild@norskfriluftsliv.no Merk meldingen med idehefte.

Flere nyheter

Friluftslivets uke: Gratis aktivitetshefte til skole, barnehage og SFO

Bestill Norsk Friluftslivs gratis aktivitetshefte med tips til lærerike og morsomme ting å gjøre med barna i Friluftslivets uke.

Kurs: Naturen som læringsarena i alle fag, Breivoll gård 8. og 10. juni

Velkommen til kurs for alle som har undervisningen med barn og unge i naturen.
Det siste året har vi alle fått erfare hvor viktig det er å ta i bruk naturen som læringsarena.
Det har vært viktig som et smittevernstiltak, men har også mange andre positive effekter på læring, sosialisering og fysisk og psykisk helse.
Dette er kurset for dere som enten trenger opplæring i uteundervisning eller bare påfyll og inspirasjon til videre bruk av naturen.

TeachOUT – appen som får elevene ut.

Det er lett å tenke at digitale ferdigheter er en motsetning til å bruke naturen som læringsarena. Her er et verktøy som kombinerer disse to.